Erzurum

Aras TV artık her yerde!..

 Aras TV artık her yerde!..

Erzurum’dan yayın yapan Aras TV, hedef büyütmeye devam ediyor

Erzurum’dan yayın yapan Aras TV, hedef büyütmeye devam ediyor. 

Erzurum’dan yayın yapan Aras TV, hedef büyütmeye devam ediyor. Doğuanadolu’nun yerel televizyonu olan Aras, bilişim teknolojilerine bir yenisini daha ekledi. Android ve IOS başta olmak üzere akıllı telefonlarda kullanılan işletim sistemlerinin tamamına uygun yeni bir yazılım geliştiren Aras TV, uydu ve dijital platformların yanı sıra yayınlarını böylece cep telefonları ve tabletlere kadar ulaştırmış oldu. Aras TV Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aras, “Artık dünyanın neresinde olursanız olun, Aras TV’yi tek bir tıkla izleyebileceksiniz” diyerek, ileri teknoloji imkanlarına ağırlık verdiklerinin altını çizdi.  

 

 

AKILLI TELEFONLARLA BULUŞTU

 

Aras TV’nin Azarspace 1A uydusu üzerinden uzun süredir zaten yayın yaptığını hatırlatan Yaşar Aras, buna ilaveten Smart TV, Kablolu TV ve Dsmart üzerinden de yayın yaptıklarını kaydetti. Aras TV’nin zaman ve mekân şartı olmaksızın dileyen herkes tarafından izlenebilmesi için yeni bir adımı ise akıllı cihazlar için attıklarını dile getiren Yaşar Aras, “Özel olarak hazırlattığımız yazılım sayesinde artık tüm akıllı cep telefonlarında ve tabletlerde de yayınlarımız izlenebilecek. Yayınlarımızı takip etmek isteyenlerin, cep telefonlarına ve tabletlerine “Aras TV” uygulamasını indirmeleri yeterli olacak. Böylece yayınlarımızı 24 saat boyunca kesintisiz olarak takip edebilecekler” diye konuştu.  

 

YENİ YAYIN DÖNEMİ HAZIRLIĞI

 

Aras TV Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aras, teknolojik altyapılarını güncelleyip geliştirdiklerini ve önümüzdeki günlerde yeni yayın dönemine start vereceklerini belirterek, “İzleyicilerimizin karşısına yeni ve dopdolu bir yayın dönemiyle çıkmaya hazırlanıyoruz. Şehrimizin ve bölgemizin sosyal, siyasal ve ekonomik gündemine ışık tutacak programlarımız, birbirinden farklı konu ve konuklarımızla Doğuanadolu'nun Türkiye’deki sesi, gözü ve kulağı olacağız. Kısaca Aras TV’yi dileyen uydu aracılığıyla televizyonundan, dileyen dijital platformlardan ve dileyenler ise ceplerindeki telefonlarından bile izleyebilecek” ifadelerini kulland