Erzurum

ERZURUM CUMHURİYET HALK PARTİSİ İL BAŞKANI KENDİ ÇALIP KENDİ OYNUYOR !

 ERZURUM CUMHURİYET HALK PARTİSİ İL BAŞKANI KENDİ ÇALIP KENDİ OYNUYOR !

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU ERZURUMA GELİYOR KİMSENİN HABERİ YOK !

Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanlığı'nda kim ne iş yapıyor ,  Kim Çalıyor, Kim Oynuyor?

 Erzurum Seçmeninin Ana Muhalefet Partisi'nin Genel Başkanı'nın  Erzuruma geldiğinden neden hiç bir vatandaşın haberi yok ? Erzurum İl Başkanı Bir şarkı tutturmuş, 3 Milletvekilini almış ve "sözde" Vatandaşlarla , Derneklerle Ziyaret Toplantıları Yapıyor. Gittiği Dernekler, Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanına ve yanındaki MilletVekillerine sözde mavi boncuk dağıtıyorlar, fakat Ne CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun ne de  Erzurum seçmeninin hİç bir şeyden ne yazık ki haberi yok.
 
60 yıldır Erzurum CHP İl Teşkilatları bir Muhtar bile çıkartmazken, Erzurum İl Örgütü  , Cumhuriyet Halk Partisi  Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve 172 Milletvekilini ,Parti Meclis Üyelerini  ; Sözde Bu İl Başkanı ve Yönetimi ağırlayacak ! CHP Heyeti Sefa geldi Hoş geldiler Fakat ne yazık ki Erzurum CHP İl yönetimi ve  İlçe Yönetimleri Hiç bir şekilde faaliyet gösteremiyorlar. Faaliyeti olmayan bir İlde , Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanına ve bu kadar yol masrafına yazık, günah değil mi ? İl Binasının daha nerede olduğunu bilmeyen Erzurum Halkı ve Erzurum halkından uzak olan, CHP Erzurum İl başkanı Suat Dülger burada  gerçekten bu İl yönetimiyle , bir Millet Vekili değil bir Meclis Üyesi çıkartacağına inanıyor mu? Sokak röportajlarımızda Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanının İsmini sorduğumuz zaman Vatandaş ne İl Binasının adresini ne de İl Başkanının ismini biliyor...  Ana Mualefet Partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Erzurum'da karşılamaya kimler gelecek? Bu teşkilatlanma ile cidden Merak ediyoruz... 

 Aslında olmayacak bir şey değil,  Erzurum'dan  Milletvekilide çıkar, Belediye Başkanı'da ama  ne hikmetse 30 yıldır Erzurum'da , Cumhuriyet Halk Partisinin İl Başkanllığına hiç bir tane Erzurumlu, sözü geçen ve sevilen biri atanmadı. Halkla iç içe olan, Cenazelerde baş sağlığı veren,   Düğünlerde kişilerin mutluluğunu yaşayan, Sokaklarda , Kahvehanelerde oturup Vatandaşın derdi ile dertleşen , Vatandaşın Sıkıntılarını dile getiren bir teşkilatlanma neden kurmak istemediniz ? Bunların aksine , Erzurum ile hiç bir şekilde  alakası olmayan,  Halkın içinde Hiç tanınmayan, Siyaset ile uzaktan ve yakından alakası olmayan ; Erzurum'un Mahallelerini, köylerini dahi Bilmeyen, Vatandaştan hep uzak kalan Parti Binasında Kavga edip,  halen daha aynı fikirde olan, insanları Parti Binalarına sokmayan , İstişare yapmayan, Basından bihaber uzak duran bir İl Yönetimi sizce , Sayın CHP Genel Başkanım Ne kadar verimli olabilir ?..  Şehrimize geliyorsunuz,  İl Teşkilatınız sokak sokak , salon için adam toplamaya çalışıyorlar. Sizce Sayın Genel Başkanım Erzurum İl Teşkilatı Vatandaşlardan uzak olmasa neden halkı salonlara yalvararak toplasın?  Neyse biz gördüklerimizi bildiklerimizi yazmak ile, size doğruları söylemekle ARAS TV olarak yükümlüyüz. Yazıktır, günahtır bilginiz olsun... Bu İl yönetimiyle ,Bu Teşkilatlanma ve Bu düzenle 60 yıldır bir şey olmamış yine de olmaz. Acil eylem planı Erzurum İl Yönetimi ve ilçeleri için yapmanız lazım. Yarın öbür gün iktidar olsanız hangi İlçe Başkanınız Hangi il Başkanınız Bürokratı tanıyor? Hangi İlçe Başkanı Bürokrat Tayini Yapacak ? İlçe Başkanları Neden sanki başka birileri yokmuş gibi aynı İsimler tekrarlanıp duruyorlar. Sayın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  il örgütünüz varlık gösteremiyor. Şenkaya ,Karayazı ,Hınıs ,Tekman ve bu  gibi ilçelerde artık bu Teşkilatlara oy verilmiyor. Neden diğer ilçelerde Teşkilat ve İlçe Örgiütleri yok gibi. Çünkü bu İl yönetimi Ankara'dan  gelen Milletvekillerini , Halk'dan uzaklaştırıyorlar ve kendilerine göre İl yönetimi adına Rapor Düzenleyip Genel Merkeze gönderiyorlar. Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanlığında yaptığımız sohbettte Suat Dülger aynen şu cümleyi kullandı; "Ben burada il Başkanlığı Yaparak Milletvekili Adayı olursam Çalışırız."  dedi. Hepsinin hayalide bu bence  ve doğrusuda bu! Suat Başkanı Milletvekili adayı yapın ki Teşkilatlar çalışsın yoksa görünen köy kılavuz istemez açıkcası. Velhasıl kelam duyup bilesiniz ki  durum böyle Sayın Genel Başkanım. 
ve Biz de  Sayın CHP  Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na şimdiden Erzurumumuza Hoş Geldiniz diyelim.

YAŞAR ARAS  - Aras TV