Erzurum

Acun Ilıcalı, memleketi Erzurum'da terlik fabrikası açtı

Acun Ilıcalı, memleketi Erzurum

Acun Ilıcalı, iş adamı Fatih Melek ile birlikte memleketi Erzurum'da terlik fabrikası kurdu. Fabrikada 500 kişi çalışacak ve çalışanların yüzde 80'i kadın olacak.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, işadamı Fatih Melek ile birlikte Erzurum'da terlik fabrikası kurdu. %80'i kadın 500'ü aşkın çalışanın çalıştığı 15.000 m2'lik fabrikanın açılış töreni gerçekleşti. 


YILLIK 12 MİLYON YÜKSEK ÜRETİM KAPASİTESİNE SAHİP


Markanın Erzurum'un Ilıca ilçesinde bulunan fabrikası Avrupa'nın en büyük Eva terlik üreticilerinden biri haline gelmiş, istihdam yaratılmasına katkıda bulunarak iç ve dış pazardan büyük ilgi görmüştür. Yıllık 12 milyon kişilik güçlü üretim kapasitesine sahip bir bölgede kadınlar. Fabrika açılış törenine Acun Ilıcalı, Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Erzurum  Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, Erzurum İl Jandarma Komutanı Metin Düz ve firma sahibi Fatih Melek katıldı. 
 

Markanın ürünleri, 200 farklı sandalet modelinde 10 milyondan fazla adet üreterek Türkiye'de yakaladığı başarı ile  adından söz ettirirken, 10'dan fazla ülkeye de ihraç edilmektedir. Marka, ürünlerini Türkiye'deki zincir mağazalar ve internet satış kanalları aracılığıyla müşterilerine sunmakta; Erkek, kadın ve çocuk olmak üzere 3 ana grupta üretim yaparak hizmet vermektedir.