Erzurum

Aktaş’dan önceki dönem Spor Bakanı ve Milletvekillerine teşekkür

Aktaş’dan önceki dönem Spor Bakanı ve Milletvekillerine teşekkür

Karabağlar meclis üyesi Cengiz Aktaş’dan önceki dönem Spor Bakanı ve İzmir Milletvekilleri Mehmet Kasapoğlu'na ve Mahmut Atilla Kaya’ya teşekkür etti

Karabağlar'da ki spor tesislerinin yenilenip onarılması için yaklaşık 25 milyonluk yatırım yapılarak, okul bahçelerine yapılan toplamda 100 milyonluk yatırımlardan dolayı büyük emekleri olan şehrimizin Milletvekillerine teşekkür ediyorum dedi. 

Karabağlar Belediyesinin bir an önce spor alanlarının belirlenip çocuklarımızın yeni spor tesislerine kavuşmasını bu konuda Bakanlığın her türlü desteği vereceğini söyleyip, çocuklarımızın artık sokak aralarında spor yapmasını istemiyoruz, çünkü bütün ailelerin içi rahat değil sürekli çocuklarının başında durup her hangi bir kazanın başlarına gelmesinden korkuyor. Çocuklarımızı, gençlerimizi tam anlamıyla spor tesislerine çekip eğitip, yetiştirmek topluma Karabağ ilçemize başarılı bireyler kazandırmak adına tüm meclis üyesi arkadaşlarımız taraftır.
Bu bağlamda gençlerin ve çocukların enerjilerini kabiliyetlerini başarılarını doğru yolda Karabağ’ın isminin müsabakalarda derecelerle duyulmasını istiyoruz dedi.

 

 

 

7/24 canlı yayını izlemek için tıklayın