Erzurum

Aydemir Erzurum’u İlçe ilçe belde belde köy köy gezerek adım atmadık yer bırakmadı

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir,Kurban Bayramı dolasıyla AK Parti Erzurum İl Başkanlığı ve Erzurum Büyükşehir  Belediyesi ve Valilikce gerçekleştirilen bayramlaşma merasimlerine katılarak, teşkilat üyeleri, işadamları , protokol ve hemşehrileri ile bayramlaştı. Yoğun bir bayramlaşma mesaisi yapan Milletvekili Aydemir, "Mübarek Kurban Bayramı'nın İslam alemine ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyor, ülkemize, bütün vatandaşlarıma, bütün insanlığa sağlık, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum." dedi. Aydemir'den yoğun bayramlaşma mesaisi Bayram namazıyla birlikte start alarak önce cami cemaati, sonra çocuklarla bayramlaşan Milletvekili Aydemir bayram süresi boyunca ve sonrasında Erzurum’u İlçe ilçe belde belde köy köy gezerek adım atmadık yer bırakmadı.  Gittiği her yerde büyük ilgi gören Milletvekili Aydemir, Şehit Ailelerini, Yaşlısını , Hastasını Unutmadı! AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Kurban bayramında, Rehabilitasyon merkezinde özel insanlar, Hastanede yaşlı ve hastalarla başladığı ziyaret maratonu daha sonra Bayramda nöbet tutarak halkımızın güvenliği için çalışan Polis'imize ve hayatlarını bu kutsal topraklar için feda eden kahraman şehitlerimizin ailelerine yaptığı ziyaretleriyle devam etti. AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir sırasıyla, AK Parti Erzurum İlçe Başkanlıkları'nı ziyaret ederek halkın ve partililerin bayramını kutladı. Aydemir ayrıca OSB.Esnaf,STK ve İş Adamlarıyla buluşurken,  ​Teşkilat üyeleri, işadamları ve hemşehrileri ile tek tek bayramlaşan Milletvekili Aydemir; Oltu ilçemiz müstesna bir yatırım kazandı. Onlarca istihdam imkanı sağlayacak Et Entegre Tesisi hayırlı olsun. Oltulu dadaşlar yatırım ortamını uygun hale getiren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a minnettarız yatırım sahibi Başkanımız Fuat Demir ve Arkadaşlarına teşekkür ediyoruz ,Köprüköy ilçemiz Örentaş köyünü ziyaret edip kardeşlerimizle sohbet ettik. Ülkemiz üzerine oynanan envai türden dessaslıklar akim kaldı; kalacak... Çünkü bu milletin asalet timsali evlatları Sayın Cumhurbaşkanım ve Ak Parti ile aldığı mesafeyi ve lezzeti yüreklerine kazıdılar, İlçelerimizin gelişmişliği ve güzelliği her geçen gün artıyor... Tortum’da ziyaret ettiğimiz konaklama tesisinde misafirlerle bunları konuştuk, memnuniyet ifadelerine şahit olduk, Kızılay Başkanlığımızı ziyaret edip başkan Hüseyin Bozhalil ve yönetici kardeşlerimizle sohbet ettik. Kızılay’ın Erzurum ‘a dönük yatırımlarını ve kurban bayramındaki bağışların düzeyini ele aldık. Misafirperverliklerine teşekkür ediyoruz , Erzurum’daki yatırımları takip serüvenimizi “Yakutiye Gençlik Merkezi inşaatıyla sürdürdük. 6 ay gibi bir sürede tamamlanacak bu güzel yapı gençlerimize hizmet edecek; gençlerimizde ülkemize enerjileriyle büyük değer katacaklar inşaallah.

“Kul hakkı”, birisinin malını, makamını gaspla sınırlı değil... Tedbirsiz davranıp başkasının hastalığına sebep olmak da kul hakkıdır.  

Öyleyse, MASKE-MESAFE-TEMİZLİK kuralına uyalım, uymayanları uyaralım!

Tedavi gören gazilerimize, yaralılarımıza ve yatan hastalarımıza Cenab-ı Allah'tan acil şifalar diliyorum. Ailelerine güç kuvvet temenni ediyorum. Allah onlara dayanma gücü versin inşallah." diyerek sözlerine son verdi.

M.ÖZKAN