Erzurum

Ayşe Ümran Erdoğan, AK Parti Karşıyaka İlçe Kadın Kolları Başkanı Oldu

Ayşe Ümran Erdoğan, AK Parti Karşıyaka İlçe Kadın Kolları Başkanı Oldu

İZMİR, KARŞIYAKA

İzmir Karşıyaka doğumlu Ayşe Ümran Erdoğan, AK Parti Karşıyaka İlçe Kadın Kolları’nın yeni başkanı olarak atandı. Üniversite yıllarında AK Parti’ye katılan Erdoğan gençlik kollarında ve daha sonra Kadın Kolları’nda da görevler aldı.

İş dünyasında da etkili bir isim olan Erdoğan, 1981 yılından bu yana Karşıyaka’da hizmet veren aile şirketinde, Mali Müşavirlik ve Sigorta Acenteliği Ofisi’nde çalışmalarına devam etmektedir. Profesyonel kariyerindeki bu deneyimler, onun siyasi ve toplumsal katkılarını da desteklemektedir.

2011 yılında evlenen ve 3 kız çocuğunun annesi olan Erdoğan, sosyoloji alanında doktora yapmaktadır. Çalışkan ve enerjik kişiliğiyle tanınan Erdoğan, toplumsal konulara olan ilgisini akademik çalışmalarıyla birleştirmekte ve bu alandaki bilgisini toplum yararına kullanmayı hedeflemektedir.

AK Parti Karşıyaka İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’na getirilen Erdoğan, bu yeni rolünde Karşıyaka’nın ve bölgenin sosyal, ekonomik ve kültürel gelişimine katkı sağlamak için çalışmalarını sürdüreceğini belirtti. Toplumun her kesiminden insanlarla etkileşim içinde olmayı ve onların sesini duyurmayı amaçlayan Erdoğan, yerel ve ulusal düzeyde projeler üretme konusunda hevesli.