Erzurum

Bakan Karaismailoğlu Kılıçdaroğlu'nun ihale iddiasını yalanladı: Cumhurbaşkanımız hiçbir zaman ihaleye imza atmaz

Bakan Karaismailoğlu Kılıçdaroğlu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, katıldığı canlı yayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'ihale' iddialarına yanıt verdi. "Cumhurbaşkanımız hiçbir zaman hiçbir ihaleye imza atmaz. Bunu devlet tecrübesi olan herkes bilir." diyen Bakan Karaismailoğlu, "Oradaki kağıdı göstererek yalan konuştu. Ana muhalefet partisi liderinin böyle bir yalana alet olmasına üzülüyorum" ifadelerini kullandı.

İstanbul'da yaşanan kar esareti sonrasında gündemi değiştirmek isteyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Twitter hesabından bir video paylaştı.

Kılıçdaroğlu videosunda altında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasının olduğunu öne sürdüğü ihale ile ilgili bir takım iddialarda bulundu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Habertürk ekranlarında Kılıçdaroğlu'nun bu iddialarına yanıt verdi.

"CUMHURBAŞKANIMIZ İHALEYE İMZA ATMAZ"

Karaismailoğlu, "Sonuçta demokrasilerde ana muhalefet partileri ve genel başkanları önemli kişilerdir. Keşke ellerine verilen kağıda inanmayıp, teferruatlarını araştırsalardı. Cumhurbaşkanımız hiçbir zaman hiçbir ihaleye imza atmaz. Bunu devlet tecrübesi olan herkes bilir. Bakanlar da imza atmazlar. Hiçbir ihale ve ödemeye Cumhurbaşkanı imza atmaz. Oradaki kağıdı göstererek yalan konuştu. Ana muhalefet partisi liderinin böyle bir yalana alet olmasına üzülüyorum tabii ki. Cumhurbaşkanımız sadece yatırım programını onaylar. O programda binlerce proje vardır. Maalesef yine boşa düşmüştür sayın Kılıçdaroğlu, belki de kasıtlı verilmiştir bu belge." dedi.