Erzurum

BAŞKAN AYDIN'DAN BAYRAM MESAJI !

BAŞKAN AYDIN

www.aras.tv

Horasan Belediye Başkanı Kadir Aydın,  mesajında, "İslam aleminin ve tüm insanlığın birlik ve beraberlik içerisinde huzurlu  ve mutlu bir Ramazan Bayramı geçirmesini temenni ediyorum" dedi.

Bayramların insanlar arasındaki sevgi ve saygıyı perçinlediğini anlatan Horasan Belediye Başkanı Kadir Aydın,  mesajını şu şekilde sürdürdü :"Bayramlar insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği,insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları,kardeşçe kucaklaştığı, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği,kuvvetlendiği günlerdir.Ramazan Bayramının, bir yandan duyguların tazelenerek,ruhların dinlendirilerek bir yandan da geçen zamanın muhasebesi yapılarak geçirilmesi yararlı olacaktır. Sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın,dargınlıkları aradan kaldırıp yeniden kucaklaşmanın, duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı böyle zamanların çoğaltılması ve her günün bayram gibi yaşanabilmesi için gayret sarf etmeliyiz.Ramazan Bayramı ve diğer özel günlerin bizlere hatırlattığı en önemli husus budur."

Ramazan ibadeti müslümanlar arasındaki dostluğu, kardeşliği pekiştiren müstesna ibadetlerden biridir. Tüm vatandaşlarımın bu anlayışla bayramlarını geçirmelerini diliyorum. Küslüklerin sona erdiği, sağlıklı, huzurlu bir bayram geçirmeniz temennisiyle.
Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun...
Kadir Aydın

Horasan Belediye Başkanı