Erzurum

Başkan Yiğider: “Gurbetteki Hemşehrilerimizin Yanında Olmaya Devam Edeceğiz”

Başkan Yiğider: “Gurbetteki Hemşehrilerimizin Yanında Olmaya Devam Edeceğiz”

Erzurum’un Tortum İlçe Belediye Başkanı Muammer Yiğider ve Uzundere İlçe Belediye Başkanı Hikmet Aktoprak İzmir’de yaşayan hemşehrileriyle bir araya geldi.

Hemşehrilerinin daveti üzerine İzmir’e gelen Başkan Yiğider ve Aktoprak İzmir Erzurum Tortumlular Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi,ERİSAD Başkanı Mustafa Cihanbeylerde, Bayraklı Ak Parti İlçe Başkanı Halil Polat, Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Cengiz Aktaş ve Ahmet Cambaz, Kemalpaşa Belediyesi Meclis üyesi Aydın Durak ve hemşehrileri ile Kemalpaşa’da Durakbeyoğlu Cağ kebap salonunda bir araya  gelen Başkan Yiğider “Bizim belediye başkanlığında ikinci yılımıza giriyoruz. Bizim bir makam sevdamız yok. Tortum ve Uzundere ilçelerimize, bağlı dış mahallelerimize güzel hizmetler yapalım diye çaba sarf ediyoruz. Sevdamız hep söylediğimiz gibi Tortum. İzmir’deki iş insanlarımızın İlçelerimize yatırım yapması bizim en büyük amacımız İzmir’de yaşayan gurbetçi hemşehrilerimizden isteğim, sadece gönül desteğini bizden esirgememesidir. Bu desteği de zaten veriyorsunuz. Bu buluşma bunun en güzel örneğini teşkil ediyor. Sürekli halkın içerisinde, vatandaşlarının arasında olmaktan çekinmeyen bir belediye başkanı olarak hizmet vermeye çalışıyorum. Daha 20 aylık bir belediye başkanlığımız var, iki yılımızı bile doldurmadık. Ama inşallah Allah’ın izniyle Tortum’da ne söz verdiysek onu yerine getirmenin gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Tortum ve Uzundere Belediye Başkanları Dokuz Eylül Üniversitesine ziyaret gerçekleştirdiler.

Rektör:
Prof.Dr. Nükhet Hotar; Çalıştayımızın Erzurum etabında #universitemDEU'dan desteklerini esirgemeyen ve kentimize gelerek bizleri yalnız bırakmayan Tortum Belediye Bşk. Sn. Muammer Yiğider'e ve Uzundere Belediye Bşk. Sn. Hilmi Aktoprak'a teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz dedi.

 

 



mustafa Arasoğlu
4.02.2021 21:24:13
selamunaleykum hayırlı akşamlar. bu güzel insanları bir araya getirenlerin emeklerine, yüreklerine sağlık. İnşallah devamı gelir.

Halime Bingol.
4.02.2021 22:21:50
Tebrik ediyorum.

Mehmet sahin
4.02.2021 23:31:06
Sn.Sakir HAYMANA abimize yapmış olduğu bu atılımdan ve Aras TV. ,'ye hizmetlerinden dolayı tesekkurlerimi sunuyorum.Sakir Abim bu işi çok iyi ve başarılı bir şekilde sonuçlandırıyor.kaldiki son zamanlarda Erzurum'a da yatırım hizmetleri için ciddi çabalar sarfetmektedir. Bu çalışmalar bizleri de mutlu etmektedir.selam ve saygilar