Erzurum

BAYRAKLI ERZURUM’LULAR DERNEĞİ TÖRENLE AÇILDI

BAYRAKLI ERZURUM’LULAR DERNEĞİ TÖRENLE AÇILDI

İlimizdeki hemşeri derneklerine bir yenisi daha katıldı.

İzmir Bayraklı ilçesinde  törenle hizmete alındı. Dernek Başkanı Medeni Erdem; Bayraklı Cengizhan mahallesinde çok sayıda hemşerilerinin bulunduğunu belirtti, “Hemşehrilerimizi bir çatı altında toplayıp, birlik beraberlik ve dayanışma içinde olmayı hedefliyoruz” Erzurumluların yoğun olduğu bir yerde Erzurum ismi ile anılmasını istedik, bizim kendi değerlerimizle örfümüz,adetlerimiz , gelenek ve göreneklerimizle biz bu ilçede yaşıyoruz ve burada da yaşamaya devam edeceğiz, amaç makam mevki ve koltuk derdinde olmayacağız, bizim amacımız sorunları giderip sevinçleri paylaşıp çoğaltmak.

Başkan Erdem; misafirlerle kahvaltı ikramında bulundu, konuşmasında kahvaltı bahane dostluklarımız şahane dedi ve davet edilipte katılmayanlarada sitem etti.

Açılışa: Ak Parti Bayraklı İlçe Başkanı Halil Polat ve yönetimi, Bayraklı Belediyesi Meclis üyeleri Sivil toplum kuruluşları başkanları,yönetim kurulu üyeleri, Mahalle Muhtarları  ve çok sayıda Erzurumlu katıldı.



Erdal satıcı
15.11.2022 18:53:45
İyi niyetli cömert birleştirici katılım bir kimleğe sahip abimize bizi davet ettiği için teşekkür ederim başarılar dilerim.