Erzurum

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2021-2022 sezonu hafta sonu oynanan maçlarla CANLI ARAS TV DE İZLENİR

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2021-2022 sezonu hafta sonu oynanan maçlarla   CANLI   ARAS TV DE İZLENİR

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2021-2022 sezonu hafta sonu oynanan maçlarla başladı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2021-2022 sezonu hafta sonu oynanan maçlarla başladı.

Erzurum temsilcileri ilk haftada sahadan yenik ayrıldı. Teknik Patron Yunus Aydın yönetimindeki İdmanocağı Belediyespor, kendi evinde Orhan Tavlı Stadı’nda Doğubayazıt Belediyespor’u konuk etti.

Emre Can Furuncu’nun düdük çaldığı maçta Seyfullah Köroğlu ve Azem Zorlu yardımcılık yaptı.

Konuk takım Ağrı temsilcisi her iki yarıda bulduğu gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Cevat hastanelik oldu

Orhan Tavlı Stadı’nda oynanan maçın uzatma dakikalarında İdmancağı Belediyespor’da Cevat Burmacı şanssız bir sakatlık yaşadı. Mavi-beyazlı oyuncu ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bu sakatlıktan dolayı karşılaşma 10 dakikaya yakın süre uzadı. Şanssız sakatlanan oyununun durumu hastanede çekilecek MR sonucunda belli olacak.

Yakutiye’nin gençleri erken teslim oldu

Teknik Patron Kurtulay Öksüz yönetiminde bu sezon lige tamamen genç bir kadro ile başlayan Yakutiye Belediyespor, Artvin deplasmanında Arhavispor ile karşılaştı. Yakutiye’nin gençleri ilk yarıda peş peşe yediği gollerle Arhavispor’a 2-0 mağlup oldu. Atmacalar üç puan sevinci yaşarken, genç futbolculardan kurulu Yakutiye Kartalları ise ilk haftada evine puansız döndü.

Ev sahibi ekibin gollerini 25. Dakikada Osman Can Çötür, 38. Dakikada ise Burhan Şahin kaydetti.Arhavi İlçe Stadı’nda oynanan maçı Orhan Güngör yönetirken, Onur Tatar ve Bilgehan Çakır yardımcı hakemlik yaptı.