Erzurum

Boşanma davasında kadın avukata saldırdı!

Boşanma davasında kadın avukata saldırdı!

Erzurum’da anlaşmalı olarak boşanan çiftin duruşması sonrası eş Bahar Y.’nin anne babası, damatları Resul Y.'nin avukatına saldırdı. Darp edilen avukat, karı kocadan şikayetçi oldu.

Anlaşmalı olarak boşanan Resul-Bahar Y.. çiftinin geçtiğimiz eylül ayında Erzurum 2 Nolu Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmasının ardından durum savaş alanına dönüştü.. Görünüşe göre  Bahar Y..'nin kayınpederi Sıtkı ve Yıldız K.., ilk olarak damatları Resul Y..'ye saldırdı.. Kadın avukat, müvekkili Bay'ın yanında durdu.. S.IL.. Çıkan kavgada darp edildi..  


Müvekkili Resul Y.. ile yapılan duruşmanın ardından adliyeden ayrılan Avukat M..Ş..Ö..'nün, Resul Y..'nin kayınvalidesinden şiddet mağduru olduğu belirtildi.. Olaya müdahale eden polis ekiplerine de direnen Sıtkı-Yıldız K.. çifti, polise darp, hakaret, tehdit ve direnme suçlamalarının ardından tutuklandı.. 


Olay günü çıkan kavgaya müdahale eden 7 polis memuru da taraflar hakkında şikayetçi oldu.. 40 gün tutuklu kalan çift, dün 2.. Asliye Ceza Mahkemesi hakimi karşısına çıktı.. Avukat M..Ş..Ö'ye destek olmak için çok sayıda avukat da duruşma salonunda hazır bulundu.. Duruşmada Erzurum Barosu Başkanı Talat Göğebakan da hazır bulundu..