Erzurum

COŞKUN GÜVEÇ'E MORAL ZİYARETİ !

COŞKUN GÜVEÇ

"Devlet , Esnafa sahip çıkıyor."

Erzurum Valisi Okay Memiş , Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Ak Parti Erzurum il Başkanı Mehmet Emin Öz , Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan ve Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar , Palandöken Belediye Başkan Muhammet Sunar ,Sanayi Sitesinde Geçtiğimiz Günlerde Sabah saatlerinde çıkan yangında iş yeri yanan ve zarar gören Coşkun Güvenç ziyaret etti.

Yangının meydana geldiği işyerlerinde incelemeler yapan, iş yeri sahipi Ensar Coşkundan detaylı bilgiler alan Vali Memiş , Belediye Başkanı Sekmen ve Ak Parti il Başkanı Mehmet Emin Öz birlikte söndürme çalışmalarının yapıldığ alanları yerinde gözlemledi. Yangın nedeniyle iş yerlerinde meydana gelen hasarları yerinde gözlemleyen Vali Memiş ve Belediye Başkanı Sekmen ; ” Önceki gün akşam meydana gelen yangına, İtfaiye Müdahale aracı,tanker ve personelle çok kısa bir süre içinde müdahale edilerek yangın daha da büyümeden kontrol altına alındı. Çok şükür ki can kaybı yaşanmadı.

İtfaiye neferlerimiz başta olmak üzere desteği olan herkese teşekkür ediyor, yangından zarar gören esnaf kardeşimiz Ensar Coşkuna geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” diyerek esnafın her zaman yanında olduğunu belirtip, bu tür elim olayların bir daha meydana gelmemesi temennilerinde bulundular.

ENSAR ÇOŞKUN'DAN TEŞEKKÜR

İşletme Sahibi Ensar Coşkun bu zor zamanda iş yerimize gelerek destek olan Valimiz Okay Memişe , Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmene , Ak Parti Erzurum il Başkanı Mehmet Emin Öze , Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçara , Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhana ,Palandöken Belediye Başkan Muhammet Sunara ve Yakutiye Kaymakamı Murat Öztürke teşekkür ediyorum diye konuştu.