Erzurum

Ege Erzurumlular Federasyonu Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmadı

Ege Erzurumlular Federasyonu Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmadı

Ramazan ayı dolayısıyla hazırlanan gıda paketleri ayni ve nakti yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

 

 

Federasyon Başkanı Muzaffer Okumuş;

“RAMAZAN YARDIMLAŞMA AYIDIR”

Ramazan ayının yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma ayı olduğunu belirten Başkan Okumuş, Kovid-19 salgını nedeniyle içinden geçilen bu zor günlerde Ramazan ayının getirdiği değerlere her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğunu vurguladı. Salgının yol açtığı olumsuz koşulların birlik ve beraberlik içerisinde aşılabileceğini belirten Başkan Okumuş, “Bereket ve rahmeti beraberinde taşıyan, 11 ay özlemle beklediğimiz Ramazan ayını bu yıl da salgının gölgesinde yaşıyoruz. Bu zor günlerin dayanışma ruhuna uygun olarak Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu’nun destekleriyle hazırladığımız gıda kolilerini(ayni ve nakti) ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdık. Destek veren tüm hayırseverler iş insanlarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Türkiye’nin ve İslam aleminin Ramazan ayını tebrik eden Başkan Muzaffer Okumuş, “Bu mübarek ayda en büyük dileğimiz tüm insanlığın en kısa zamanda salgından kurtulması ve yeniden sağlıklı günlere kavuşmasıdır. Bu vesileyle tüm üyelerimizin Ramazan ayını sağlıklı bir şekilde geçirmesini diliyor, birlik ve beraberlik içinde Ramazan Bayramı'na kavuşmayı temenni ediyorum.” dedi.

Ayrıca Komite Başkanı Mikail Aslan;

Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu olarak başlatmış olduğumuz “VAKİT İYİLİK VAKTİ, BU RAMAZAN VE HER ZAMAN” temalı kampanyamızda Ramazan Ayı çalışma komitemizde görev Alan Değerli başkanlarımız Muzaffer Okumuş ,Orhanettin Karaoğlu, Sırrı Özdemir, Abdulhalim Akçay, Ferhat Bingöl,Erkan Gültekin, Ahmet Canbaz, Edip Söğütlü,  Cemal Kalkan, Cevat Maral, ,Muhsin Gircuda ,ilyas Gündüz ‘e yoğun iş temposunda zaman ayırıp güzel bir çalışma yapmamıza vesile oldukları için komite Başkanı olarak kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum . VAKİT İYİLİK VAKTİ, BU RAMAZAN VE HER ZAMAN” temalı kampanyamıza Maddi manevi katkı koyan Federasyonumuzun kıymetli yöneticilerine ,iş adamlarımızdan Allah razı olsun  dedi.