Erzurum

ERİHDER'E ANLAMLI ZİYARET

ERİHDER

www.aras.tv

www.aras.tv - Furkan Aras Yazdı

 

Erzurum İbrahim Hakkı Hazretleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Nuri Toparlak’ı AK Parti Erzurum Milletvekili Avukat Fatma Öncü ve Yakutiye İlçe Başkanı Mahmut Uçar ziyaret etti.

ERİHDER’in yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ettiklerini ifade eden  Başkanı Mahmut Uçar, Erzurum’un için göstermiş oldukları gayretlerden dolayı tüm ERİH-DER Üyelerine başarılı çalışmalarının devamını dilediklerini söyledi. Uçar,”  Erzurum İbrahim Hakkı Hazretleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Nuri Toparlak ile kıymetli Üyeleriyle bir araya geldik. AK Parti Erzurum Milletvekilimiz Sayın Avukat Fatma Öncü, Sayın Gülay Sekmen Hanımefendi, Sayın Nurhayat Öz Hanımefendi, AK Parti Erzurum Yerel Yönetimler Başkanımız Sayın Halil Ergün, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı program koordinatörü Cüneyt Bilgin önceki dönem Kadın Kolları Başkanımız sayın Hilal Demir, Yakutiye İlçe Teşkilatımızdan arkadaşlarımız ve Meclis Üyemiz ile birlikte şehrimizin kadim tarihi ve kültürü hakkında güzel bir sohbet gerçekleştirip Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettik. Şehrimiz için göstermiş oldukları gayretlerden dolayı tüm ERİHDER Üyelerimize teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.”

 

İBRAHİM HAKKI HAZRETLERİ ERZURUM'UN BİR DEĞERİ Erzurum, sahip olduğu birçok manevi mimarı olduğunu belirten Erzurum İbrahim Hakkı Hazretleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Nuri Toparlak,  İbrahim Hakkı Hazretleri Erzurum'a ait ve Erzurum'un bir değeri olduğunu söyledi. Toparlak,” Erzurum, sahip olduğu birçok manevi mimarı gibi, İbrahim Hakkı Hazretleri  derneği kurmaktaki amacımız, manevi mimarlarımızla ilgili olarak Erzurum’da bir farkındalık oluşturmak ve bu değerlere sahip çıkılmasını sağlamaktır. Erzurum’da bu hususta çok ciddi eksiklikler olduğunu hepimiz biliyoruz. İbrahim Hakkı Hazretleri, Erzurumlu olmasına karşın, Erzurum dışındaki illerde çok daha fazla gündeme geliyor ve çeşitli etkinliklerin merkezinde bulunuyor. Biz sahip olduğumuz bu değerlerimizle Erzurum’da da bir enerji oluşturulabileceğini düşünüyoruz. Erzurum İbrahim Hakkı Hazretleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneğini 2010 yılında kurduk. Her yıl olduğu gibi rutin Erzurum İbrahim Hakkı Hazretlerini anma programı tertip edildi. İbrahim Hakkı Hazretleri Erzurum'a aittir ve Erzurum'un bir değeridir. Bu değeri sahiplenmek ve vefa göstermekse, Erzurumlular olarak en başta bizlere düşer.”