Erzurum

ERIHDER'in stantına yoğun ilgi

ERIHDER

Erzurum Kitap Fuarında ERİHDER 'de stantlarıyla yerini aldı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, MNG EXPO yürütücülüğünde düzenlenen Erzurum Kitap Fuarında ERİHDER 'de stantlarıyla yerini aldı.

ERIHDER'in stantına yoğun ilgi

 Uluslararası Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde açılışı yapılan fuar bağlamında bu yıl da büyük yayınevleri ve ünlü yazarlar okuyucularla buluşuyor. 3 holde 9 bin metrekare alanda gerçekleştirilen olan fuarda 100 yayınevinin kıymetli eserleri okuyuculara merhaba diyor

Bu yayınevleri arasında yer alan Erihder Yayınevi, yayınlamış olduğu eseriyle kitapseverlerin uğrak noktaları arasında yer alıyor. Erihder Genel Başkanı Nuri Toparlak , Yönetim.Kurulu Başkanı Raci Kalaycıoğlu Erzurum ve bulunduğu bölgede değil, birçok ülkede ilgiyle takip edilen etkin bir birim konumunda olduğunu söyledi.

Gelenekselleşen Erzurum Kitap Fuarına geçen yıllarda da katıldıklarını hatırlatan Toparlak ; geniş bir yelpazeye sahip olan Erihder Yayınevinin önemli bir birikime sahip olduğunu belirterek yayımlanan eserlerin bilimsel ve akademik çalışma yapanların dışında konuya merak duyanların da ilgisini çekecek eserler olduğunu söyledi.