Erzurum

Erzurum DSİ Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz

Erzurum DSİ Bölge Müdürü  Oğuzhan Yavuz

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.Mesajında

Erzurum DSİ Bölge Müdürü  Oğuzhan Yavuz  , 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı

Erzurum DSİ Bölge Müdürü  Oğuzhan Yavuz  , 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.Mesajında Çalışan Gazetecilerin günün kutlayan Yavuz şunları söyledi:

Demokrasinin ve günümüz yönetim erkinin vazgeçilmez unsurlarından biri haline gelen basın, kamuoyunu aydınlatmak ve bilgilendirmek adına kişilik haklarına saygılı, ilkeli,  doğru ve tarafsız haber verme gibi birçok önemli değeri bünyesinde barındıran çok yönlü bir meslek haline gelmiştir.Gazetecilik, fedakârlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Gazetecilerin rahatça görevlerini yapmaları, çalışmalarını sürdürmeleri toplumun bir gereğidir. Onların bu görevleri yerine getirirken yaptıkları çalışmalara yardımcı olmak da hepimizin görevidir, dedi.

Bölge Müdürü  Oğuzhan Yavuz : Kamu yararına hizmet yapmakta olan gazeteci arkadaşlarımız, ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktadırlar. Halkımızı doğru bilgilendirmenin yanı sıra, birlik ve beraberliğimizin korunması, meselelerimizin anlayışla çözülmesine katkı sağlaması noktasında da yapıcı bir rol üstlenmektedirler.

Şehirlerimizin müstesna, kaliteli ve mümeyyiz vasıflarıyla donatılmış örnek bir şehir haline gelmesinde, tanıtılması, markalaşması ve dünyaya açılmasında sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişmesi, eğitim, tarım, sağlık ve spor alanlarında tam bir cazibe merkezi haline gelmesinde çok önemli katkılar sağlayan ulusal ve yerel basın mensuplarımızın bugüne kadar gösterdikleri gayreti, üretkenliği ve değer yüklü anlayışı bundan sonra da aynı hassasiyetle sergileyeceklerine yürekten inanıyorum.

Bu önemli görevi icra eden tüm değerli basın mensubu kardeşlerimin ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum,dedi.