Erzurum

Erzurum'da Boşanan Çifti Bıçaklayan Şahıs Kendini de Yaraladı

Erzurum

Erzurum'un Palandöken ilçesinde bir erkek, eski eşini ve birlikte olduğu kişiyi bıçakladı, ardından kendini yaraladı. Bu olayın ardından eski eşi ve birlikte olduğu kişinin sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

ERZURUM'un Palandöken ilçesinde Bilgehan G. (41), 4 gün önce boşandığı eski eşi Kübra K.'yı (25) 14 yerde öldürdü; Osman B.Y.'yi ağır yaraladı. (20 yaşında) birlikte olduğu iddia edilen kişiyi 8 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Bilgehan G. daha sonra aynı bıçakla kendini de yaraladı. Osman B.Y.'nin öldüğünü öğrendik. boşanmış çiftin çocuk bakıcısının oğludur. 
 

Olay, saat 18.00 sıralarında Palandöken ilçesinde meydana geldi.  Bilgehan G. ile Kübra K.'nin 3 yıllık evliliği 16 Ekim'de sona erdi. Kadının oğlu Osman B. Y., eski kocasının çocuklarına baktı. Bilgehan G. ile ilişkisi olduğunu öğrenen şahıs, bıçak getirerek eski eşinin Hüseyin Avni Ulaş ilçesindeki evine gitti. Tartışmanın ardından eski karısını 14 yerinden bıçakladı. Öfkeli eski eş bu kez de karşı apartmanda yaşayan bebek bakıcısının yanına giderek oğlu Osman B.Y.'yi aradı. 8 bıçakla yaralandı. Sinir krizi geçiren Bilgehan G. ise hastaneye kaldırıldı. Elindeki bıçakla yaralanan şahıs olay yerinden ayrıldı. Komşuların isteği üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kübra K. ve Osman B.Y. Ambulansla Erzurum Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Şüpheli Bilgehan G. Kamu Güvenliği Bakanlığı ekipleri tarafından olay yerine 500 metre mesafede yaralı olarak bulundu. Ambulansla Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Bilgehan G., tutuklanarak polis merkezine götürüldü. Eski çift Kübra K. ve Osman B. hastaneye kaldırıldı. Y.'nin  sağlık durumunun halen çok ciddi olduğunu biliyoruz.