Erzurum

Hak Sen Konfederasyonu Bölge Başkanı İlim Gödekmerdan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hak Sen Konfederasyonu Bölge Başkanı İlim Gödekmerdan Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun şad olsun Türkün Başbuğu

ak Sen Konfederasyonu Bölge Başkanı İlim Gödekmerdan Mukaddes vatanımızın bölünmesine yol açacak girişimlere ön ayak olan, gafil odaklar ile işbirliği yapan, teröristi el üstünde tutan, terör örgütlerine sırtını dayadığını hoyratça dile getirenler var bu ülkede…Aradan geçen 83 yıl, bize dahili ve harici bedbahtların her dönem faaliyet içerisinde olacağını göstermiştir. Bu durumda bizlere düşen görev ise vasiyeti üzerine 'Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmek' olacaktır.!!!! Topraklarının büyük bölümünü yitirmiş,işgal altındaki bir imparatorluktan, kahraman Türk halkı ile birlikte bağımsızlık savaşı vererek, Türkiye Cumhuriyeti'ni bizlere armağan eden,

savaş verdiği dünya devletlerinin dahi önünde saygı ile eğildiği, geçmişte olduğu gibi günümüzde de öngörüsü,fikirleri,devrimleri ile gelecek kuşaklara ışık olan, büyük önder her ne kadar seni unutturmak isteyenler çoğalsada sana olan sevgi ve saygı dahada çok artıyor. Vatanımızı işgalden kurtaran milli mücadele kahramanlarımız için.memlekette saltanatı kaldırıp Cumhuriyeti kuran devlet büyüklerimiz için.uzun savaşlardan yorgun, bitkin ve fakir çıktığı halde fabrikalar kuran, okullar açan, alın teri ekmek parasıyla Osmanlı'dan kalan borçları da ödeyen büyük devlet adamlarımız için.

Ebediyete intikalinin 83'ncü yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere Silah Arkadaşları İçin...

EL FATİHA!..

Dualarımızı Yüce Allah kabul Etsin.

Ruhları Şad, Mekanları Cennet Olsun....

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE