Erzurum

HATAY'DA DADAŞ RÜZGARI

HATAY

Hatay Erzurum’lular derneği Başkanı Enzin dün gerçekleştirilen Dayanışma ve Kaynaşma Programına katılanlara teşekkür etti.

Başkan Enzin , yaptığı açıklamada; düzenledikleri programda güzel bir birliktelik sağladıklarını ifade ederek emeği bulunan herkese de şükranlarını sundu.

Mustafa Enzin , açıklamasında şunları kaydetti:

“Öncelikle dün düzenlediğimiz Erzurum kültürünü, geleneğini ve göreneği programımızda, Erzurum’lular  olarak birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde bir bütün olduğumuzu bir kez daha ortaya koyduğumuz için mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Bu noktada programımıza katılan Kırıkhan Belediye Başkan Yardımcısı Tolga beye Siyasi parti temsilcilerine, programa yoğun işlerinden dolayı katılamayıp mesaj ve çiçek gönderen  Erzurum ve Hatay Milletvekillerine, Erzurum ve Hatay Belediyesi Başkanlarına, Sivil Toplum Örgütlerinin Başkan ve Yöneticilerine, Muhtarlarımıza derneğimizin kuruluşundan bu yana emek vermiş tüm üyelerimize arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum dedi.

Hataylıların alkışlarını aldı: programa binlerce Erzurumlu ve Hataylı katıldı Erzurum’un değerlerinin antatılıp tanıtıldığı etkinlikte Erzurum Büyük Şehir Belediyesi Bar ekibi, Halk Ozanları ve tiyatro sanatçısı Cumhur Seval sahne aldı. Geceye katılan misafirlere cağ kebabı ve kadayıf dolması ikramı yapıldı.



Mustafa
23.05.2022 19:10:25
Emeği geçen herkesten Allah razı olsun

İsa tok
23.05.2022 20:56:53
Bende oradaydım emeği geçenlerden Allah razı olsun. Çok güzel bir gece geçirdim.