Erzurum

İftara yetişemeyen vatandaşa ikramda bulundular

İftara yetişemeyen vatandaşa ikramda bulundular

AK Parti İzmir Bayraklı İlçe Başkanı Halil Polat ve İlçe Gençlik Kollarının organizasyonu ile iftara yetişemeyen vatandaşlara iftariyelik ikramında bulundular.

AK Parti Bayraklı İlçe Gençlik Kolları Her yıl Ramazan ayında yaptığı sosyal farkındalık çalışması olan "İftara 5 Kala" etkinliğini bu yılda gerçekleştirdi.

AK Gençler, İftar saatinde evine yetişemeyen ve trafikte olan vatandaşlara, ikramlarda bulundu. Gençlik Kolları tarafından hazırlanan kapalı paketler içerisinde su, hurma, kek ve meyve suyu koyan gençler vatandaşların gönüllerine bu ramazanda da dokunuyor.

AK Parti İlçe Başkanı Halil Polat  "Ramazan ayının bereket ayı olduğunu belirterek, Ramazan ayı huzur ve bereket ayıdır. Biz her yıl düzenlediğimiz "İftara beş kala" etkinliğini bu yılda devam ettiriyoruz. İftara yetişemeyen vatandaşlarımıza Bayraklı’nın belli noktalarında bulunan trafik ışıklarında ikramlar veriyoruz. Yapmış olduğumuz bu etkinlikle amacımız bir nebze de olsa ramazanın güzelliğini yaşamak, iftara yetişemeyecek olanların yanında olmak ve daima önceliğimiz olan gönüllere dokunmaktır" şeklinde konuştu.