Erzurum

İyi Parti Menderes’ten köy okullarına kitap desteği

İyi Parti Menderes’ten köy okullarına kitap desteği

İyi Parti Menderes İlçe Başkanlığı yönetimi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçedeki köy okullarını ziyaret ederek, hem öğretmenlerin günlerini kutladı hem de kitap ihtiyacı olan okullara kitap desteğinde bulundu.

İyi Parti Menderes İlçe Başkanı Özdemir Makas, “Köy okullarımızı ziyaret ederek öğretmenlerimizin yanlarında olduk. Bu vesile ile başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum” dedi. 

 

Köy okullarına yüzlerce kitap desteği

 

İyi Parti Menderes İlçe Sekreteri Birgül Kovank ile Eğitim, Kültür ve Sanat Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Kürşat Arı, Çile, Değirmendere ve Dereköy mahallelerindeki köy okullarını ziyaret etti.

 

Ziyaretlere ilişkin açıklamalarda bulunan Eğitim, Kültür ve Sanat Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Kürşat Arı, “24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla köy okullarındaki emektar öğretmenlerimizle bir araya geldik. Kendilerine misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyor, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum” dedi.

 

“İyi Parti eğitime de iyi gelecek”

 

Okul ziyaretleri kapsamında köy okullarının kütüphanelerini zenginleştirmek adına kitap bağışında bulunduklarını da ifade eden Arı, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

“Şunu belirtmek isterim ki, okumayan bir toplum geri kalmış bir toplumdur ve yok olmaya mahkûmdur. Evet, hepimizin bildiği üzere toplumumuzu okumaktan uzaklaştırmak isteyen bir tabaka ne yazık ki var. Ama bizler İyi Parti ailesi olarak Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in önderliğinde, Türkiye’mizi muhasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak ve çocuklarımızı geleceğin aydınlık yüzleri yapmak adına çalışmalarımıza ilk günkü heyecan ve isteğimizle devam edeceğiz. Çünkü şunu çok iyi biliyoruz ki İyi Parti eğitime de iyi gelecek”

 

“İyi eğitim herkesin hakkı”

 

İyi Parti Menderes İlçe Başkanlığı olarak köylere kitap desteğinin devam edeceğini belirten İlçe Sekreteri Birgül Kovank ise, şunları kaydetti:

 

“Bizler İyi Parti Menderes ailesi olarak, okullarımıza kitap desteğimize dün olduğu gibi bugün de yarın da devam edeceğiz. Bu kapsamda duyarlı vatandaşlarımızdan okudukları ve evinde fazla bulunan kitapları İlçe Başkanlığımıza bırakmalarını rica ediyorum. Bizler de o kitapları ihtiyaç sahibi köy okullarımıza ulaştırarak çocuklarımızın eğitimlerine bir nebze de olsa katkı sağlamış olacağız. Çünkü İyi bir eğitim herkesin hakkı!”