Erzurum

İzmir Bayraklı’da gelenek yine değişmedi

İzmir Bayraklı’da gelenek yine değişmedi

Bayraklıda her yıl olduğu gibi ramazan ayının ilk gününden son gününe kadar Cengizhan Erzurumlular derneği Bayraklı sakinlerine iftar yemeği verileceğini duyurdu.

Bayraklı Erzurumlular Derneği Başkanı Medeni Erdem geleneksel hale getirdiği iftar çadırı ramazan ayının ilk gününden son gününe kadar binlerce misafiri ağırlyacaklarını, bir ramazan ayına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. İftar çarırının Bayraklı’da uzun yıllardan beri süren bir gelenek olduğunu kaydenen

Başkan Erdem “Şükürler olsun Allah’ım tekrar ramazan ayına bizleri kavuşturdu onbir ayın sultanı ramazan ayını hep birlikte idrak ediyoruz bu gün de iftarımızı vatandaşlarımızla birlikte yapacağız, Allah’ım yapmış olduğumuz duaları ibadetleri kabul ve makbul eylesin dedi . Geleneksel hale gitirdikleri iftar çadırında ramazan ayı boyunca her gün bin kişiye iftar vereceklerini belirten Başkan Erdem her gün hayırseverlerimiz İzmir Büyük Şehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer burada sponsor oldular biz de diğer tüm organizasyonu sağlayacağız diye konuştu.