Erzurum

KAI SEÇEN DEĞİL ARTIK SEÇİLEN OLMALIYIZ DEDİ

KAI SEÇEN DEĞİL ARTIK SEÇİLEN OLMALIYIZ DEDİ

KARS ARDAHAN IĞIDIR DERNEKLER FEDERASYONU YEREL SEÇİMLER YAKLAŞIRKEN ADAY ADAYLARINI TANIMA VE TANITMA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu parti gözetmeksizin yerel seçimlerde aday adayı olan hemşerilerinin tanıma ve tanıtma etkinliği düzenledi, program saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından  Federasyon Başkanı  kürsüye çıkarak konuşma yaptı, etkinliğe yoğun ilgi vardı. Tüm aday adaylarının isimleri tek tek okundu. 

Federasyon Başkanı Çetin Demir Konuşmasında;
Ülkemizde güneşin doğduğu ilk topraklar adına öncelikle sizleri saygı sevgiyle selamlıyorum,  anadolu da birlikte yaşama kültürünün en güzel örneğini sergileyen doğnun kentleri yeşil ve mavi gökyüzünün kucaklaştığı eşsiz güzelliklere sahip  huzur ve hoş görü kentleri Kars Ardahan Iğdır’ın sahip olduğu tüm değerlerle Türkiye’nin İncisi İzmir’de Federasyon olarak temsil etmekteyiz, temsil etmekten büyük mutluluk duyuyoruz, geçmişte çeşitli nedenlerle İzmir’e yerleştik İzmiz’i oluşturan dinamiklerden biri olduk yaşadığımız şehir e adapte olurken kültürümüzü örfümüzü adetlerimizi unutmadık.  Sevgili dostlarım bu gün burada Belediye Başkan Aday adayları, Belediye Meclisi Üye Aday adayları ve muhtar adayları ile bir araya gelmiş bulunuyoruz çünkü inanıyoruz ki birlikte hareket etmek güçlü bir toplumun temelidir.

Birlik ve beraberlik sadece bireyler arasında bağları güçlendirmekle kazmaz aynı zamanda İzmir’de daha iyi bir yer almamış için gerekli olan değişmeleri de mümkün kılar. Bizim için bir arada olmak farkındalıklarımızı bir zenginlik olarak demektir. Siyaset bu birlikteliği sağlamak ve sürdürme görevini üstlenmiştir. Ancak unutmamalıyız ki gerçek bir değişim çabayla mümkün olacaktır, bu nedenle sizlerle birlikte çalışmaya birbirimize destek olmaya ve ortak ideallerimiz uğruna mücadele etmeye devam ediyorum. 
Bu gün birlikte hareket etmenin gücünü kavrayarak gelecek nesillere daha iyi bir İzmir bırakma sorumluluğunu taşımalıyız, unutmayalım ki birlikte beraberlikten doğan ve bu birliktelikle aşamayacağımız zorluk yoktur. Hep birlikte daha adil daha özgür ve daha güçlü bir gelecek için çalışalım. 
Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu olarak her daim yanınızdayız üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız, bu bağlamda sizleri tanıma ve tanıtma anlamında düzenlediğimiz bu kahvaltıya katılımınız için aday adayı arkadaşlarıma teşvik eden dostlarıma teşekkür eder saygılarımı sunarım dedi.

 

7/24 CANLI YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN



Tuncer polat
16.12.2023 16:38:03
Aday tanıtım toplantısını düzenleyen federasyon başkanı ve yönetimine teşekkür ediyoruz.