Erzurum

KARS SELİM BÜYÜKOLUKLU DERNEĞİ'NE YOĞUN İLGİ

KARS SELİM BÜYÜKOLUKLU DERNEĞİ

Geleneksel Kars Selim Büyükoluklu Derneğinin düzenlemiş olduğu kahvaltı ve istişare toplantısına büyük ilgi, doldu doldu taştı

Kars Selim Büyük Oluklular Derneğinin düzenlemiş olduğu geleneksel kahvaltıya Saygı Duruşu İstiklal Marşı nın ardından Dernek Başkanı Turan Bulut’un konuşması ile başladı.
Turan Bulut; kahvaltıya tüm katılımcıları selamladıktan sonra, benden önceki derneğimizin başkanlarına teşekkür ediyorum büyük emeklerle ayakta tutup bu seviyeye getirdiniz ve çalışmalarımıza devam ediyoruz  her yıl piknik şölenleri yaptık birlik ve beraberlik için yemekli toplantılar düzenledik, büyük öz veri ile hemşehrilerimizi bir arada tutmaya çalışıyoruz.
Malum bir seçim sürecine geçtik, her gönülde bir aslan yatar burada farklı görüşte bir çok hemşerimiz var önemli olan temsilde bizleri temsil edecek birilerinin olması, tekrar hoş geldiniz havaların yağışlı ve soğuk olmasına rağmen burayı hınca hınç doldurduğunuz için çok sağ olun saygılarımı sunarım dedi.

Meclis Üyesi Aday Adayı Cihangir Bulut Konuşmasına;

 protokolu selamladıktan sonra , Derneğimizin düşenlemiş olduğu geleneksel kahvaltıya katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. 
Konuşmacıların güzel dileklerini ve temennileri için teşekkür ederim.
Federasyonumuzun ve Dernek Başkanlarının desteklerini arkamda hissetmek ve beni bu göreve önerdikleri için teşekkür ederim. Bana itici güç oldular. 
Kısaca kendimi tanıtmak isterim. 1962 yılında Kars Kağızman’da doğdum İlk ve Orta öğrenimimi Kars’ta tamamladıktan sonra 1980 yılında İzmir’e yerleştim. 11 yıl muhasebe elamanı olarak çalıştıktan sonra 1992 yılında serbest muhasebeci ruhsatımı almaya hak kazandım. 1994 yılında kendi ofisimi açarak muhasebe mesleğime devam ettim ve halen aynı mesleği severek yapmaktayım. 
İzmir SMMM odasında bir dönem fon yönetim kurulu  Başkanlığı görevinde bulundum. 2 dönemdir odamızın Etik Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürütmekteyim . 
Her ne kadar bu güne kadar aktif siyasetin içinde görünmesek de hep siyasetin mutfağında çalıştığımızı belirtmek isterim.
Gediz ovasında  yaklaşık 500 hanesi olan bir aşiretin evladıyım. Bu güne kadar hep başkasının arkasında yürümeye çalıştık ve destek verdik.

Artık aynı saflarda yürümenin zamanı geldiğini ve hatta geçtiğini düşündüğüm için meclis üyeliğine aday adayı oldum. Partimiz bu kutsal göreve beni layık görürse 31 Martta yapılacak yerel seçimlerde milletimizin teveccühünü kazanıp ve bu sorumluluğu üstlendiğimizde milletimize, Ülkemize, demokrasimize ve siyasi hayatımıza hayırlı olmasını ve bu bilinçle 

Pazarda eli boş boş dönen Ayşe teyzenin
Bayramlarda torununa harçlık veremeyen Ali amcanın 

Dışarıdan okumaya gelen başta yurt sorunu olmak üzere bir sürü sorunu olan öğrencilerimizin sesi olacağım.

Kısacası ben Buca’nın sesi olmaya adayım .

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi benim iki büyük eserim var.
biri Türkiye Cumhuriyeti diğeri de Cumhuriyet Halk Partisi’dir.

Ben de bu partinin bir neferi olduğum için çok mutlu ve gururluyum dedi.

Geleneksel  kahvaltıya Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Başkanı Çetin Demir ve Federasyon yönetim kurulu üyeleri, Hemşeri Dernek Başkanları ve Yönetimi, İlçe Belediye Meclis üyeleri,CHP İlçe Başkanları, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Olgun Atilla ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

7/24 CANLI YAYINLARIMIZI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN



İsmail bulut
9.12.2023 15:52:10
Yolun bahtın açık olsun inşallah

cihangir bulut
9.12.2023 17:49:20
mükemmel bir karabalık ve güzel bir çoşku ydu

Erhan ilkhan
9.12.2023 17:54:56
Çiktîğin bu yolda hep seçen değil bundan sonra seçilen olmak dileğiyle daimi desteğimizle yolun bahtın açık olsun cihangir dayı...

Serkan bulut
10.12.2023 22:12:36
Çıktığın bu yolda Allah yolunu açık etsin