Erzurum

KOÇAK ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİNE ADAY OLDU

KOÇAK ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİNE ADAY OLDU

www.aras.tv

Erzurum'da Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Mayıs ayında genel kurula gidiyor. 


Esnaflara bağlı meslek odalarında yaşanan seçimlerde heyecan devam ediyor. Şuana kadar birliğe bağlı oda seçimlerinde olağanüstü bir durum yaşanmadı. 
Seçimli genel kurullarını tek tek gerçekleştiren esnaf odalarında sona yaklaşılırken, gözler Mayıs ayında yapılacak Birlik Başkanlığı seçimlerine çevrildi. 
Geçtiğimiz günlerde Kuyumcular Odası'nın yaptığı genel kurulda başkanlığa seçilen Özkan Koçak hedef büyüterek Birlik Başkanlığı için '' bende varım '' dedi. 
Esnafın sorunlarını bildiğini, ekip çalışmasıyla birlikte sorunları gidereceklerine inandıklarını belirten Erzurum'da Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği ( ESOB ) Başkan Adayı Özkan Koçak, '' esnafın içinden geldiğim için aday oldum. Hayatımda her zaman esnafla iç içe olduk. İyi günde kötü günde dayanışma ağını güçlendirip sorunlara çözüm bulmaya çalıştık. Ben ve ekibim bu işe talip olduk. Bundan dolayı yol haritasını oluşturduk. İnşallah ilerleyen vakitlerde içi dolu söylemlerin yanı sıra esnafa katma değer katacak projelerle bu haritayı şekillendireceğiz. Ben ve ekibim esnafımıza faydalı olabileceğimize inanıyoruz. Çıktığımız bu yolda esnafımızın tüm sorunlarını tek tek inceliyoruz. Onlar için neler yapabiliriz diye çalışma yürütüyoruz. '' dedi