Erzurum

KULÜBÜN ÖNÜNDE Kİ BB KALKSIN DİYENLER SIRRA KADEM BASTI

KULÜBÜN ÖNÜNDE Kİ BB KALKSIN DİYENLER SIRRA KADEM BASTI

AYAĞINA TAKILAN HER HER ÇEMLEYE RAĞMEN DADAŞLARA LİGDE KALMA SEVİNCİ YAŞATAN BAŞKAN.

Erzurumspor Kulüp başkanı Ahmet Dal’ın üstün ve özverili çalışması sonucunda Mavi-Beyaz, Spor Toto 1. Ligde kalmayı başardı. Önüne çıkan, ayağına takılan her çemleye rağmen Erzurumspor’u tek başına kucaklayan Dal, dadaşlara ligde kalma sevincini yaşattı.

ALDIĞI GALİBİYET İLE TFF 1. LİGDE KALMAYI BAŞARAN ERZURUMSPOR DA KONGRE KARARI ALINDI.

Dün gerçekleştirilen basın toplantısın da kulüp başkanlığında istifa ettiğini açıklayan Dal, büyük bir samimiyetle Mavi-Beyaz kulübü anlattı. Takımdan bir çok as futbolcunun ekonomik nedenlerden dolayı ayrıldığını aynı zamanda alt yapıda yetiştirilerek as kadroya 18 yeni futbolcunun kazandırıldığını ifade eden Dal, sözlerine şöyle devam etti. ‘’  Erzurumspor kulübü olarak bir çok sorunla mücadele etmek zorunda kaldık. 6 Şubatta Kahramanmaraş merkezli depremde Kazım Karabekir statyumu hasr ldığı için evimizde oynamamız geren 6 maçımızı Rize, İstanbul ve Bursa da oynamak zorunda kaldık. bu zorunluluk bize hem puan kaybına hem de maddi bir külfete neden oldu. kulübümüzün zaten transfer yasağına engel olan 90 milyon TL borcu yanı sıra 60 milyon TL genel borçla toplam da 150 milyon TL borcu bulunmaktadır. Mavi Beyazın stadyum sıkıntısını bizzat kendim sayın cumhurbaşkanımıza ilettim. ümit ediyorum ki en kısa zamanda bu sorun çözülecektir ifadelerini kullandı.

 

KULÜBÜN ÖNÜNDE Kİ BB KALKSIN DİYENLER SIRRA KADEM BASTI.

Erzurumspora hiç bir zaman desteğini esirgemeyen kulübümüzün onursal başkanı ve büyükşehir belediye başkanımız Mehmet Sekmendir. kulübün önünde ki BB kalksın diye sorun çıkanlar BB'nin kalkmasına rağmen sırra kadem bastılar. Tek tek kayıplara karıştılar. Önceki sezon dönemlerinde olduğu gibi bu dönemde kulübümün bütün maddi yükünü onursal başkanımız tek başına sırtlanmıştır. Bu gün burada bir arada olmamızı yine kendileri üstlenmiştir.  İki gündür kendisiyle ödenmesi gereken borçlar üzerine çalışıyoruz. Sayın Sekmen'in kapıları Mavi-Beyaz külüb başknlığına talip olacak herkese sonsuza kadar açık olacağını ifade ediyor bu süreçte bize destek olan onursal başkanımız başta olma üzere herkese katkılarından dolayı teşekkür ediyor, klüp başkanlığından ayrıldığımı bilgilerinize arz ediyorum ‘’ dedi.