Erzurum

Meclis üyesi Cengiz Aktaş Karabağlar'a Gençlik Merkezi kurulmasını istedi

Meclis üyesi Cengiz Aktaş Karabağlar

Ak Parti Karabağlar Meclis üyesi Cengiz Aktaş Meclis toplantısında Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na gençlerin amatör spor kulüplerinin isteklerini dile getirip konu hakkında sorular sordu.

Karabağlar’da yaşayan çocuk ve gençlerin spor yapmasını önemsediklerini belirten Aktaş, sporu yaygınlaştırmayı öncelikli kabul ettiklerini belirtti.Karabağlar’daki Amatör spor Kulüplerinden yetişecek ve burada spor yapanlarla, ulusal ve uluslararası alanda başarılar elde etmek istediklerini dile getiren Başkan Aktaş, “Konusunda bilgili antrenörlerimiz nezaretinde çocuklarımız, eğitim öğretim hayatları devam ederken, ulusal ve uluslararası düzeyde başarı elde etmek için büyük bir heyecan ve gayretle hazırlanıyorlar ve onlara vereceğimiz müjdeyi beklemektedirler. Büyükşehir Belediyesi olarak veya Belediyemizden onlara her türlü imkanı sağlamaya ve temin etmeye çalışımalıyız. Karabağlar’daki Antroner, Yönetici arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Onların bilgileri ve takipleri sonucunda bir çok  branşta sorunsuz bir biçimde bir çok gencin iştirak edeğeğini biliyoruz.

Sporcu olacak çocukların velilerinin ilgisinden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Aktaş, “Burada velilerimizin yoğun ilgisini gördük. Çocuklarını bizlere emanet edecekleri için çok teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyesi ve Karabağlar Belediyesi olarak çocuklarımızı kendi evlatlarımız olarak kabul edip, onların geleceğe daha iyi hazırlanması için  özel bir gayret ve çaba içerisindeolmalıyız. Bundan emin olmalarını istiyorum” diye konuştu.



Resul Akpınar
3.02.2021 20:16:05
Sayın meclis üyesi kardeşim Lokman bey yerin de bir konuya değinmiş çok tebrikler özelikle her mahalleye minik alan lanlar kurulursa kanımca daha verimli olur sayın meclis üyelerine çalışmaların da başarılar dilerim selam ve saygılar.