Erzurum

OLTULULAR DERNEĞİNİN AÇILIŞI YAPILDI

OLTULULAR DERNEĞİNİN AÇILIŞI YAPILDI

Programsaygı duruşu ve istiklal marşı okunarak başladı.

İzmir’in Bayralı ilçesinde  faaliyet gösterecek olan Erzurum Oltulular Kültür Sosyal ve Dayanışma Derneği’nin açılışı yoğun katılımla gerçekleşti

ÇAY MAHALLESİ’NDE

Bayraklı’nın hemşeri derneklerinin en önemli zenginlikleri arasında yer alan sivil toplum kuruluşlarının yelpazesi açılan yeni derneklerle birlikte daha da genişliyor.  Bu kapsamda başkanlığını Eyüp Macit’in yaptığı ve İzmir Bayraklı’da faaliyet gösterecek olan Erzurum Oltulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin açılışı gerçekleşti. Çay Mahalle Akbaba cami karşısı adresinde yer alan dernek binasının açılışı protokol ve vatandaşları bir araya getirdi.

DERNEKLERİMİZ ZENGİNLİĞİMİZ

Dernek açılışına Federasyon Genel Başkanı Zakir Salmanoğlu,  Siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, STK başkan ve yöneticileri,  Hasankaleliler Dernek Başkanı Uğur Karagöz, İzmir MHP İl Başkan Yardımcısı Sabri Coruh,Tortum Kazandereliler Derneği Başkanı Ahmet Cambaz, Buca Erzurumlular Dernek Başkanı Ömer Gündüz, Tortumlular Dernek Başkanı Ekrem Petek,Kemalpaşa İspirliler Dernek başkanı Osman Saraç,Şenyurtlular Dernek Başkanı Muhsin Çörek ile dernek üyelerinin yoğun katılım gösterdiği açılış töreninde selamlama konuşmaları yapıldı. Derneğin açılışının hayırlı olmasını dileyen Dernek Başkanı Eyüp Macit  “Sivil toplum kuruluşlarımız ilçemizin en önemli kültürel zenginliği. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

 

7/24 CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN