Erzurum

Özdemir,Çiğli’de zafer kazanacağız

Özdemir,Çiğli’de zafer kazanacağız

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çiğli İlçe Başkanı Oktay Özdemir, yeni yönetim kurulunu ve Çiğli için yapacakları çalışmaları anlatmak amacıyla bir basın toplantısı düzenledi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı’nın da katıldığı toplantıda konuşan Oktay Özdemir, Çiğli’de halka dokunan, dertlerini dinleyen bir yönetim anlayışı ile çalışıp yerel seçimlerde başarılı olacaklarını söyledi.

CEYDA BÖLÜNMEZ ÇANKIRI: CHP’LİLER ‘LÜTFEN GELİN DÜZELTİN’ DİYORLAR

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı,  “Biz burada hepimiz bütün teşkilatımızla inşallah 30 ilçede çıkaracağımız en iyi adaylarla kazanacağız. Şu anda 5 belediye başkanı var. Bu, bizim için yeterli değil. AK Parti bu kez İzmir’de çok kararlı. Vatandaş da bunu istiyor. Sahada tepkiyle karşılaşıyorduk artık tam tersi. Anadan babadan atadan CHP’liler, ‘Lütfen gelin düzeltin’ diyorlar. Sahada çok iyi bir iş çıkarmalıyız” dedi.

İZMİR’DE ÇOK İYİ ADAYLARLA ÇOK İYİ SONUÇLAR ALMALIYIZ

“Bizim İzmir’de kesinlikle çok iyi adaylarla çok iyi sonuçlar almamız gerekiyor. Nasıl olacak? Bizler zaten sahada beş yıldır çalışıyoruz. 2023 seçiminde de zaten İzmir’de ve Ege Bölgesi’nde milletvekili sayısı açısından düşmedik. Oyumuzu arttırdığımız için başarımızı görüyoruz” diyen AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, “ Çok güçlü bir teşkilata sahibiz. İzmir’de yerelde hep beraber sonuç alacağız. Artık bu sistemin değişmesi lazım” ifadelerini kullandı.

KORDON’DAKİ APARTMAN GÖREVLİLERİ BİLE BENİ ARADI

İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, geçtiğimiz hafta yaşanan sel felaketine de değinerek, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin umursamaz bir tavır içinde olduğunu söyledi.

‘BİZİM KAPIMIZI ÇALMADILAR, NE YAPACAĞIZ?’ DİYE SORDULAR

Milletvekili Çankırı, “Büyükşehirin kendini bırakmış umursamaz tavrı nedeniyle omuzlarımızdaki yük daha fazla. Ben ceketimi koysam seçilirim mantığının bitmesi lazım. Geçtiğimiz hafta afet yaşadık. Bu, herhangi bir yerde de olabilirdi. AK Parti belediyesinin olduğu bir yerde de olurdu. Tüm Kordon’daki apartman görevlileri bile beni aradı. İşyerleri, kafe sahipleri aradı. Bizim kapımızı çalmadılar ne yapacağız diye sordular.  Kastamonu’da, Rize’de sel felaketi olduğunda belediye başkanları şehir dışına çıkmadı. İZBB Başkanı ertesi gün yurtdışındaydı. Tribünlere oynanan siyasetin bırakılıp gerçekten aktif bir şekilde hali hazırda çok şey yapabiliriz” diye konuştu.

OKTAY ÖZDEMİR: ÇİĞLİ’DE ALLAH’IN İZNİYLE KAZANACAĞIZ

“Genç dinamik heyecan dolu yönetim kadromuzla yerel seçimlerde Çiğli’de zafer kazanacağız” diyen AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Oktay Özdemir, “Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım, teşkilatımızın Ömerleri, Fatmaları olmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Çiğlimizin mozaik yapısına uygun halkla barışık bir anlayışla davranacağız. Çiğlimizi kaderini değiştirecek bir siyasi anlayış ile göreve başladık. Türkiye Yüzyılı ile yerel seçimlerde partimizin zaferini taçlandırmak için tüm gayretimizle çalışacağız. İlçemizdeki tüm sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve vatandaşlarla tek tek görüşerek sorunları çözmek ve Allah’ın izniyle kazanmayı hedefliyoruz” dedi

 

7/24 CANLI YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN