Erzurum

Reisin Ekmeğinin tuzu yok

Reisin Ekmeğinin tuzu yok

AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir,

AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasete taşıdığı, makam ve mansıp sahibi yaptığı bazılarının vefasızlık içinde bulunduklarını belirterek, ‘Sayın Cumhurbaşkanımızın ekmeğinin tuzu yok’dedi.

Reisin Ekmeğinin tuzu yok

Doğunun   ARAS TV  Gürsesi / AK Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi Milletvekili İbrahim Aydemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasete taşıdığı, makam ve mansıp sahibi yaptığı bazılarının vefasızlık içinde bulunduklarını belirterek, ‘Sayın Cumhurbaşkanımızın ekmeğinin tuzu yok’ dedi.

Gerçek manasıyla Adem ve bugünkü söylenişiyle adam olmanın vefadan geçtiğine vurgu yapan Milletvekili Aydemir, ‘Önce vefa, sonra vefa, hep vefa. Adem olmanın yolu vefadan geçiyor.’ kaydını düştü.

Viva Zapata’ya Münzirle Sinimmar cevabı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bütçesi görüşmelerinde CHP Milletvekili Şener’in ‘Lideri kutsayan Dil’ şeklindeki eleştirisine cevap veren Milletvekili Aydemir, son 20 yılda gerçekleştirilen reform ve yatırımların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eseri olduğunu kaydederek, Viva Zapata Filmi’ni örnek gösteren Şener’e Münzirle Sinimmar'ın hikayesini okumasını tavsiye etti.

Aydemir Ak Partinin kuruluş yıldönümünü kutladı

AK Parti Milletvekili Aydemir, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 2020 Yılı bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonu görüşmelerinde tespitlerini aktardı. Sunumunda AK Partinin kuruluş yıldönümünü kutlayan Milletvekili Aydemir, ‘3 Kasım, küresel tarihe açılan bir Ak Sayfanın yıl dönümü. Dolayısıyla, millet adına, vatan adına çok hususi bir zaman dilimi, mazlum milletler adına çok hususi bir zaman dilimi; bununla iftihar ediyoruz, on dokuz yıl bu memlekete, bu millete eşsiz hizmetler yapmış bir iktidarımız var ve bir Cumhurbaşkanımız var, hakikaten eşi menendi olma yan bir lider. Bunun altını özellikle çiziyorum. ‘ dedi.