Erzurum

Türkiye`nin Markaları Erzurumlularla buluşuyor

Türkiye`nin Markaları Erzurumlularla buluşuyor

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin istihdam hayatına da önemli katkılar sunduklarını kaydetti.

Başkan Sekmen, “Yatırımcı ve müteşebbis kuruluşlarımıza sunduğumuz imkânlar nispetinde şimdiye kadar 4 bin kardeşimizin özel sektörde istihdam edilmesini sağladık. Şuana kadar 20’yi aşkın firmamızın şehrimizde küçük, orta ve büyük ölçekli üretim merkezi ve fabrika kurmasını sağladık” dedi. 

 

Başkan Sekmen, "2 bin 500'den fazla kız kardeşimizin istihdam sektöründe ekonomik gelir elde etmesinin koşullarını da oluşturduk" diyen Başkan Sekmen, açıklamalarını şöyle sürdürdü: Şehrimizdeki işsizlik sorununu çözmek için yıllardır çalışıyoruz ve bunu yapmaya devam edeceğiz.. Ülkemizin dört bir yanından yatırımcıları Erzurum'a çekmek ve kolektif akılla kalkınmayı  sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz.. "Ekonomik ve ticari hayatının yanı sıra hinterlandı, ekonomik ve sosyal coğrafyası sayesinde geniş yatırım fırsatları sunan, cazibe merkezi haline gelen Erzurum'a, üretim ve istihdam için dev Türk markalarını şehrimize kazandırıyoruz.."