Tarih: 02.11.2023 23:02

BİLİCİ’DEN KİRA ZULMÜNE ÇÖZÜM

Facebook Twitter Linked-in

 

Toplantıya kiracı vatandaşlardan  yoğun ilgi ve katılım oldu. Ak Parti Belediye Başkan aday adayı  Mikail Bilici kiracıların  son zamanlarda artan kira fiyatlarından dolayı geçinemeyecek hale gelen vatandaşlar için çalışmalarını anlattı.

Bilici konuşmasından hazine veya belediyelerden arasa talebi olduğunu, uygun bir yerden  bağış veya bedeli karşılık alıp o arsanın imara açılarak etap etap 1+1 şekline daireler yapıp kira zulmünde ezilen kiracı vatandaşların ve  üyelerini kurtarmak olduğunu, bunun için girişimlerde bulunduğunu toplumun her kesiminden siyasi düşüncesi ne olursa olsun destek gördüğünü bunun hayatiyete geçirilebileceğini aktarırken, kendinin de Belediye Başkanlığına aday olacağını; hangi parti kazanırsa kazansın bulunduğumuz bölgede bu kira zulmüne dur demeli dedi.


Bilici; kira zulmüne son vermek için belediyenin bütçesinden %10 ayırsa kirada ki vatandaşlarımızın kira sorununun çözüleceğini yapılan 1+1 daire kiracı vatandaşlarımıza teslim edildikten sonra vatandaşlarımızın borcunu kira öder gibi evine girdikten sonra ödeyeceği belediyenin vatandaş üzerinde her hangi bir alacağı kalmayacağı projeyi uzun uzun anlattı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —