TÜRKİYE GENELİNDE MHP'NİN EN BAŞARILI İL BAŞKANI OLARAK GÖSTERİLİYOR

TÜRKİYE GENELİNDE MHP

27 ilde yapılacak olan 'Bir ve Birlikte Hilale Doğru Türkiye Toplantıları'nın ilki Cumhuriyet’in temellerinin atıldığı Erzurum’da gerçekleştirilecek.

Milliyetçi Hareket Partisi tarafından 27 ilde yapılacak olan 'Bir ve Birlikte Hilale Doğru Türkiye Toplantıları'nın ilki Cumhuriyet’in temellerinin atıldığı Erzurum’da gerçekleştirilecek. 29 Ekim günü düzenlenecek toplantıya Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da katılacak.

Bir ve Birlikte Hilale Doğru Türkiye Toplantıları'nın ilki MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla Cumhuriyeti kuran şehir Erzurum’da düzenlenecek.  Toplantı için 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tarihinin özel olarak seçildiğini ifade eden MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, “ Hem partililer, hem de vatandaşlarla bölgesel ve küresel konularda fikir alışverişinde bulunulacak olan toplantıların ilk olarak Erzurum’dan başlaması, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin şehrimize verdiği önemi gösteriyor. Aynı gün il binamızın da açılışını gerçekleştireceğiz” dedi.

Bölgeden Ağrı ve Muş eşlik edecek

Bölgelerde düzenlenecek her toplantıya mutlaka Genel Merkez yöneticileri, MYK üyeleri ve milletvekillerinin katılacağını belirten Başkan Yurdagül, "Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Semih Yalçın ve onun oluşturacağı heyet Erzurum’a gelecek. Katılımın istenilen seviyede olabilmesi ve ulaşımın kolay olması bakımından toplantılar 3'er il halinde düzenlenecek. Bölgesel toplantılar için 3'er ilin belirlenmesinde, partimizin ambleminde yer alan 3 hilalden ilham alındı. Bu kapsamda bizlere bölgemizden Ağrı ve Muş illerimiz eşlik edecek.  Geniş çaplı bir istişare toplantısı olacak. Türk milletinin tarih sahnesine çıktığı devirlerden itibaren kurduğu bütün devletlerin yönetim sistemi, milli egemenlik ve birlik anlayışı, önümüzdeki süreçte iç ve dış politikalar, Cumhur İttifakının önemi, yapacağı projeler tüm yönleri ile ele alınacak” diye konuştu.